Allt har sin tid.

Tid att säga ja. Tid att våga hoppa. Tid för att välja varandra.

Plötsligt skulle tiden vara inne för oss att mötas...för att svetsas samman och tillsammans skapa denna plattform för bröllop och för Österlen.

Två Österlenbarn på första date, sensommar på Österlen 2014.

På café Kagan i Simrishamn möttes vi upp för att ta en mammafika med våra allra minsta nykomlingar som då bara var två, respektive 4 veckor gamla. Rebecca, en hemvändande fotograf möter grafiska designern Frida och kärlek uppstår. A perfect match. Idéen om bröllopösterlen.se lanseras av Rebecca och samma dag drar vi igång projektet med stor entusiasm och lust.

För visst är det så – att plötsligt händer det. Människor möts. Tycke uppstår. En del för att starta projekt tillsammans och inspireras av varandras kompetens och tankar – och andra möts och vill spendera resten av sina liv tillsammans. Som ni kanske? Och här möts vi.

Ni och vi – på bröllopösterlen.se


Detta är vi:

Rebecca Wallin: jag är från början ett Österlenbarn från fiskeläget Skillinge och numera även hemvändare till Österlen sedan sommaren 2014. Jag dansade ut i världen som 16 åring och har satsat på dans och foto sedan dess. Har bott i Halmstad, Frankrike, Stockholm och Göteborg. Jag har drivit företag sedan 5 år tillbaka inom foto och dans, bredvid mitt arbete som gymnasielärare i dans. Numera är jag föräldraledig fyrabarnsmamma och mamtreprenör inom bröllopösterlen.se och som frilansande fotograf.

Jag är själv gift med Jonathan sedan 10 år tillbaka. Älskar att porträttera kärlek, känslor och livet i ett naturligt och konstnärligt ljus.  Läs mer om mitt fotograferande och hur tanken på bröllopösterlen.se föddes på min blogg på www.fotografrebeccawallin.se


Frida Jönsson: jag driver kommunikationsbyrån Fridas grafiska på Österlen. Jag ser mig som en entreprenör ut i fingerspetsarna och är särskilt mån om unga företagare på Österlen. Därför är jag initiativtagare och projektledare för utbildningsprojektet Tillväxtrummet.se. Jag är också chefredaktör och ansvarig utgivare på kulturmagasinet ”På Österlen” som är ett 20-årigt gammalt prenumerationsmagasin, www.påösterlen.se. Min ton i formgivningen är ofta stilren och luftig, men jag är väldigt flexibel och kan lätt hitta en stil som passar kunden. Nyhet för 2015 är så klart bröllopshemsidor och uthyrning av porslin, läs mer på www.trycktmedkärlek.se & www.fridasgrafiska.se/Udda


bröllopösterlen.se vill lyfta fram Österlen som bröllopsdestination! Har ni bestämt Er för att gifta Er på Österlen – då vill vi skapa bättre förutsättningar för Er att hitta det bästa.

bröllopösterlen.se

Så mycket mer än en hemsida...

Det bästa för Ert

bröllop, samlat

på en plats!

Fotograf +

formgivare =

SANT

http://se.pinterest.com/brolloposterlen/
https://plus.google.com/109945970976271337109/posts
http://instagram.com/brolloposterlen.se
https://twitter.com/brolloposterlen
https://www.facebook.com/brolloposterlen?fref=ts