En gaffel kort på Maritim

Vi som driver En Gaffel Kort på Maritim sedan 2019 är tre vänner som träffades i Grythyttan 2012. Vi har sedan dess arbetat från och till med varandra men alltid haft en vilja och strävan om att öppna något eget tillsammans. Under andra året så lyckades vår köksmästare Daniel övertala oss om att hänga med honom ner till Simrishamn. Sedan var det kört…

I vår restaurang på en gaffel kort har vi det mysigt året om. På en gaffel kort ska man träffas utan pretentioner oavsett var man varit. Vår miljö är baserat på vårt motto ”Kom som du är, gå som du blitt”. Vi vill att alla våra gäster är öppna för gemytlig diskussion med såväl sina respektive men även vår personal.

När det kommer till catering tar vi oss an den med minst lika mycket engagemang som när vi serverar och tillagar maten på restaurangen. Vår kära sous-chef Jesper är med er från dag 1 och tillsammans skapar vi en middag efter era önskemål och Jespers erfarenhet.

Jesper är även på plats väl på dagen och ser sig själv som en inofficiell bröllopskoordinator. Han tar ansvar för att allt ska flyta på problemfritt på bröllopsdagen och förväntar sig träffa toastmaster och bröllopsparet så många gånger som det krävs för att det ska kännas bekvämt både för er och för oss.

Vi har även goda kontakter för otroligt kompetent serveringspersonal och även goda kontakter gällande blomsterarrangemang.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user engaffelkort.se.