Kajsa Stina Romin Photography

Bröllopsfotograf

Kajsa Stina heter jag och det är jag som är den färgglada fotografen som älskar spontanitet, kreativitet och spännande miljöer. Att fota bröllop är det bästa jag vet – jag menar, ALLTING är ju vackert och alla är (förhoppningsvis) glada! Det viktigaste för mig att mina brudpar känner sig helt trygga med mig som fotograf, både innan, under efter den stora dagen. Tillsammans lägger vi upp en liten plan för hur vi ska jobba ihop under bröllopsdagen – sen är det bara för brudparet att släppa taget och vänta på bilder, film eller/och album som gör att de kan återuppleva sin fina dag om och om igen.
Efter många år som skåning i Stockholm har jag nu min bas i Ystad och fotograferar över hela Skåne, men tar även uppdrag i resten av landet och utomlands om så önskas. Oftast anlitas jag som stillbildsfotograf men tar även uppdrag som videograf då jag även är videoproducent parallellt med min bröllopsverksamhet.
Som fotograf är jag inte en fluga på väggen (förutom under vigseln) – istället försöker va en naturlig del bland er och era gäster, en som man kan skoja och va avspänd med. För gissa vad? Då blir bilderna också naturliga, spontana och äkta.
Trygghet, frihet och kreativitet är ledord i allt jag gör och tillsammans med mina brudpar blir det oftast (alltid?) ett riktigt härligt slutresultat som låter minnet av den stora dagen leva kvar för alltid.
Välkomna med er förfrågan för 2024 och 2025 – så hoppas jag att vi ses!