Kronovalls vinslott

Kronovalls slott i grönskande sommarskrud eller draperat i gnistrande snö.

Slottet ligger mellan två kyrkor. Fågeltofta kyrka, 1 km från slottet. Den lilla romantiska kyrkan som känns intim för det lilla bröllopet. Klarar även att stå som inramning för en vigsel med 100 gäster. S:t Olofs medeltida korskyrka, en av Skånes äldsta kyrkor 5 km från Kronovall klarar även det lite större bröllopsföljet.

Varje bröllop är unikt och i samråd med er skapar vi ert slottsbröllops som ni har med er som ett positivt minne för resten av livet. Ett slottsbröllop på sommaren med brudskål i Barockträdgården. En trerätters meny baserad på säsongens läckraste råvaror serveras med noga utvalda viner.

Borden är uppdukade i slottets empiresalong, som pryds av takmålningar och bladguldsdekorationer. Efter desserten är det dags att bryta taffeln för att gå över slottsplanen.

Marschallernas ljus visar er vägen till Spannstallet där bröllopstårta, kaffe och avec väntar. Skär tårtan, låt musiken spela upp och brudparet sväva ut i vals. Vi dukar upp en bar med förfriskningar där er privata bartender blandar de drinkar som önskas och aftonen avrundas med våra fantastiska pizzor som bakas i stallets vedeldade ugn och serveras i ”slicade” bitar till vickning.

Foto nedan: Rebecca Wallin Photography & enstudio Photography