Skillinge Teater

Vi skapar de stora upplevelserna

Skillinge Teater är Österlens stora kulturscen där många kända artister och skådespelare gästspelat under de snart 30 år som denna omtalade och charmiga teater funnits.

Teatern ligger mitt i den pittoreska fiskebyn Skillinge. Lokalen har många möjligheter med sin tre scener samt en välrennomerad restaurang med fulla rättigheter och plats för 130 bröllopsgäster. Er bröllopsmiddag komponerar vi tillsammans med någon av våra duktiga kockar. Vi tipsar även gärna från vårt specifika urval av ekologiska viner och kan även bistå med konsultation, spirituella texter eller sjönsång om så önskas…

Utöver middag och ceremoni kan ni dagen innan välja att ha grillkväll på vår vackra innegård, alternativt kan ni avrunda ert bröllop med en minnesvärd dagen-efter-brunch för er och alla era gäster.

Restaurangens luftiga och ljusa miljö med sina stora vackra fönster och 7 meter i takhöjd skapar en stämningsfull atmosfär som fångar Österlens charm och skönhet. I restaurangen finns även en scen där ni kan välja att duka honörsbord eller där bandet/DJ kan skapa sin magi, i andra änden av lokalen hittar ni baren och en trappa upp finns en lounge och en öppen balkongdel som passar perfekt för tårta och avec.

Som ett extra minne kan ceremonin kanske ske på vår stora teaterscen, alternativt utomhus i vår trädgård eller nere vid havet, ca 300 meter från Skillinge Teater.

Foto nedan: Rebecca Wallin