Systrarna Lindskogs

Vilt och naturligt, en dos med romantik och några väl placerade skvätt med konstnärspenseln för en slutlig känsla av touché -så skulle vi bäst beskriva oss själva med stora ord.

För det är just så här som vi vill prägla vår verksamhet, oavsett om det gäller trädgårdsdesign, en beskrivning av en vanlig dag på jobbet eller som i det här fallet -när vi blir ombedda att skapa blomster till några av livets stora tillfällen.

Systrarna Lindskog är själva utbildade trädgårdsmästare och trädgårdsdesigners, men har med åren även lärt sig att hantera floristikens skickliga hantverk. Företaget har kommit att bli en samlingspunkt för skickliga och kompetenta yrkesutövare på Österlen, och på floristiksidan så har vi idag ett team om 3 passionerade florist-kreatörer.

För oss är det viktigt att visa framfötterna, och att vara nytänkande, vad gäller hållbara metoder inom alla våra grenar -inte minst i floristiken.
Vi utvärderar ständigt nya och mer hållbara tekniker och stickmassor, vi odlar en del av våra egna snittblommor under säsong -och framför allt så vurmar vi om att använda rätt blomster vid rätt tid.
Att kombinera estetik, kvalitet och hållbarhet ska inte vara en omöjlighet -och det har visat sig att det är det inte heller!

Vi utgår från vår barndomsgård utanför Löderup, där numera hela vår verksamhet huserar -och verkar i första hand lokalt runt omkring på vackra Österlen.