Ystad Saltsjöbad

Barfotabröllop eller en bröllopsfest i solnedgången? På flerfaldigt prisbelönade Ystad Saltsjöbad är detta fullt möjligt och att lägga er vigsel och bröllopsfest här innebär oändliga valmöjligheter. Här kan ni välja att hålla vigseln direkt på stranden, i restaurangen, eller varför inte i det grönskande orangeriet?

Önskar ni att bjuda på en bröllopsmiddag av närproducerad mat med råvaror efter säsong? I så fall kommer ni att älska köket hos Ystad Saltsjöbad, där kockarna skapar helt säsongsbetonade menyer på de bästa råvaror.

Efter en lyckad bröllopsfest har Ystad Saltsjöbad allt från enkelrum till större rum och magiska sviter till de som vill sova över. Dagen efter bröllopet kan hela sällskapet tillsammans njuta av den fantastiska frukostbuffén med havsutsikt inkluderad, och sedan avsluta bröllopshelgen på bästa sätt med en avslappnande stund i det prisbelönta spa’t som alla hotellgäster har tillgång till.

Kom och häng i en badrock och drick bubbel vettja! 🥂
Högt tempo och väldigt stressigt uppe i Lido Lounge idag, eller nä, inte alls faktiskt!
Seaview är en av våra mest fotograferade platser hos oss på Ystad Saltsjöbad. På sommaren kan man öppna upp de stora glaspartierna så man känner havsbrisen i ansiktet, helt fantastiskt tycker vi! 🌊
Välkomna på lunch hos oss i restaurang Port.
Måndag - fredag 11.30-13.30, boka bord via hwww.ysb.se/port eller beställ som take away.
Till helgen serveras vår Weekend Lunch med allt gott man kan tänka sig. Boka ditt bord på www.ysb.se/port

Önskar er en härlig vecka 😍
I vår alldeles egna cocktailbar NERO kan du njuta av drinkar från världens alla hörn. Digga till svängig livejazz, spela ett parti schack och sippa på en Old Fashioned.
Bonjour! Välkommen till en av våra viktigaste platser, vår fransk-nordiska restaurang Port. 🇫🇷
Lido Club & Spa består av två våningar prisbelönta upplevelser. Här kan man hoppa i sängarna i Lido Lounge, doppa tårna i havet eller prova någon av våra många uppvärmda pooler.
Veckans lunch presenteras för er här.
Boka ert bord via vår hemsida eller beställ som take away.

https://www.ysb.se/restaurang/port/

Serveras måndag - fredag 11.30-13.30
Lördag & söndag serverar vi vår härliga Weekend Lunch som du kan boka bord till i samma länk som ovan 🥂
Vi älskar att fira och kärleken är inget undantag 💕
För att sprida kärlek till er har vi därför gjort ett erbjudande som gäller i 24h (från 14/2 kl. 12.00)

Genom att boka i länken nedan får du 40% rabatt på vårt paket ”Room, Lido Club & Breakfast”. Boka till dig själv, din kärlek, syskon, förälder, barn, ja vem du vill helt enkelt 💕

Gäller endast på ordinarie pris och genom att boka i länken nedan 👇🏼 eller genom att swipea upp i vår story ☺️ begränsat antal rum på utvalda datum.

https://booking.ysb.se/v2/widget/WidgetNewWindowStart?channelId=ccce51c1-dce8-4de9-a865-1170e4029528&culture=sv-SE&campaignId=d3898e30-c362-4d88-9fca-445b4eeb125d&year=2021&month=2&day=9&stayLength=1&roomConfig=a2&promoCode=YSBVIP
Ljuset inne i vårt orangeri är otroligt! Visste du att vi arrangerar bröllop här? ❤
Det är ett hårt jobb men någon måste göra det…
Vi ser oss inte som ett hotell, vi vill vara en destination med upplevelser i världsklass.
Utöver magiska middagar, välsmakande drinkar och varma pooler ligger vi precis vid havet. Hoppas vi ses snart! 🌊
Detta är inget för höjdrädda, men visst får man lite vårkänsla? ☀ Vi längtar till vi kan få öppna vår härliga pool igen!
I längtan efter sol och varmare dagar blickar vi ut mot havet. Även om vi gillar det som bäst på sommaren är det oerhört uppfriskande med ett vinterbad (som vi helst rundar av med ett stopp i bastun). Har du vågat på dig ett vinterbad i år? Trevlig fredag!
Veckans lunch i restaurang Port 🍴
Måndag - fredag serveras den 11.30-13.30.
Lördag & söndag 12.00-13.30.

Boka ditt bord i länken eller beställ din take away.
https://www.ysb.se/restaurang/port/

Glöm inte bort att vi från nästa helg 13/2 serverar weekend lunch 😍 det går att boka bord för detta i samma länk som ovan!
Sunday funday!
Vad sägs om en fredagscocktail i NERO? 🍸