Ystad Saltsjöbad

Barfotabröllop eller en bröllopsfest i solnedgången? På flerfaldigt prisbelönade Ystad Saltsjöbad är detta fullt möjligt och att lägga er vigsel och bröllopsfest här innebär oändliga valmöjligheter. Här kan ni välja att hålla vigseln direkt på stranden, i restaurangen, eller varför inte i det grönskande orangeriet?

Önskar ni att bjuda på en bröllopsmiddag av närproducerad mat med råvaror efter säsong? I så fall kommer ni att älska köket hos Ystad Saltsjöbad, där kockarna skapar helt säsongsbetonade menyer på de bästa råvaror.

Efter en lyckad bröllopsfest har Ystad Saltsjöbad allt från enkelrum till större rum och magiska sviter till de som vill sova över. Dagen efter bröllopet kan hela sällskapet tillsammans njuta av den fantastiska frukostbuffén med havsutsikt inkluderad, och sedan avsluta bröllopshelgen på bästa sätt med en avslappnande stund i det prisbelönta spa’t som alla hotellgäster har tillgång till.

Det kanske är dags att ta en paus från hemmakontoret och komma och jobba hos oss i en badrock istället? 💻
Vi får inte nog av denna utsikten, har du vågat doppa dig i havet ännu? 🌊
ESS Groups stora sommarundersökning är tillbaka.

En undersökning som vi genomför tillsammans med dig för andra året i rad! Tillsammans med er gäster sammanställer vi Sveriges största sommarundersökning som gör sommaren ännu lite bättre. Dina svar gör att vi kan förfina våra hotellupplevelser. 
 
Som tack för att du vill vara med så skickar vi också med en sommarvoucher på 200 kr som du kan använda på datum redan nu i maj och juni. Undersökningen tar bara 5 minuter att genomföra, tack för att du vill hjälpa oss att göra sommaren 2021 till den bästa sommaren hittills!

Klicka på på länken i vår bio för att komma till enkäten.
SOMMARVOUCHERN kommer på mailen när du är klar. 
 
Vännerna på ESS Group
Veckans lunch serveras i restaurang Port från 11:30-13:30 ☀️
Och ja, vi har öppet för lunch både torsdag och fredag också.

Lördag & söndag kan du njuta av vår fantastiska weekend lunch men smårätter och ni kan såklart lägga till ostron eller caviar för att lyxa till det ordentligt ✨

Bord bokas via www.ysb.se/port
Vi ÄLSKAR denna årstiden, vilken är din favoritårstid hos oss på Ystad Saltsjöbad?
Visste du att vår stora pool nu är uppvärmd? Passa på att ta ett dopp utomhus när du besöker oss 🌊
Vi vill passa på att önska er en riktig härlig helg! Kom och hälsa på oss snart! www.ysb.se
Vad sägs om en frukost i Ystad Saltsjöbad-anda? Här med fluffiga täcken och tillsammans med någon du tycker om! 🥰
Vardagsstressen är obefintlig uppe i seaview! När det är riktigt fint väder öppnar vi upp fönstren mot havet så man får njuta av havsbrisen. 🌊
Vi har aktiviteter för alla! Biljard, fotbollsspel, padel, pingis, schack och mycket mer! Boka din upplevelse på www.ysb.se
Är du också tokig i Padel? 🎾

Den 27-29 maj lanserar vi YSB’s Padel Travel Tournament och det finns plats för 24 par. I år på vårt premiärår, så är turneringen endast för tjejer. Turneringen är för alla som gillar och vill bli bättre på padel, som gillar att vinna men samtidigt också tycker om varma pooler, god mat och dryck. För att boka, länk i bio!
Närheten till havet är något av det bästa med Ystad Saltsjöbad, håller du med? ❤️
Otroligt användbart om man varit modig och tagit ett dopp i det blå! 🌊
Vilket är ditt största vårtecken? För oss är det att öppna upp våra underbara utemiljöer, pooler och de härliga råvarorna som kommer med säsongen! 🌱 Har du exempelvis hittat någon ramslök än?
Vad sägs om att ligga i våra sängar i badrock, äta moules frites och dricka vin? Boka din upplevelse på www.ysb.se
Weekend Lunch åter tillbaka lördagar & söndagar, bord bokningsbart mellan 12:00-13:30.
Se meny och boka ditt bord på www.ysb.se/port

Välkomna 🥂✨
Det är en riktigt härlig tid som kommer nu, vem vill du ta med till oss? 🥰
Glad påsk önskar vi på Ystad Saltsjöbad! 🐣 ☀
Det ser inte riktigt ut som ett påskägg men våra presentkort är alltid uppskattade att få i present. Läs mer på www.ysb.se
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.