Linus och Freja

Linus och Freja är en duo som erbjuder våra tolkningar på moderna och klassiska pop-, rock och soul-hits. Vi består av Freja Wilson som sjunger och Linus Hansson som kompar på akustisk gitarr eller elgitarr. Tillsammans har vi även festbandet “Kassettbandet”, perfekt till bröllopsfesten.
Freja är en sångerska med lång erfarenhet av liveframträdande och vann Trelleborgs kulturstipendium 2022. Hon har utbildat sig inom sång och musik i snart 10 år. Linus är multiinstrumentalist och spelar sedan länge i flera olika konstellationer. Han har lång erfarenhet av att spela live och år av musikutbildning bakom sig, senast på Skurups Folkhögskola.
Under mer än tre år har vi spelat på vigslar, mingel, serveringar och andra event. Självklart har vi all ljud- och ljusutrustning som krävs för att spela för er. För att göra det extra enkelt för er som bokar oss har vi dessutom tagit fram ett paket som innehåller det de flesta paren vill boka. Vårt bröllopspaket består av musik under vigseln och upp till 2h musik till erat mingel. Eftersom allas dröm ser olika ut skräddarsyr vi gärna och kommunicerar med brudparet genom hela resans gång. Från första kontakt till er stora dag finns vi där för er!
Vi ser fram emot att höra från er,
Linus och Freja