Sockerdrömmar

När endast det bästa är gott nog

Min stora passion och det jag brinner allra mest för är mina bröllopstårtor. Jag har många års erfarenhet och har hjälpt hundratals brudpar att förverkliga sina drömmar när det kommer till den där spektakulära, vackra men också goda skapelsen som fångar gästernas uppmärksamhet både visuellt och i smaksinnet. Tillsammans med en krispig champagne vid brudskålen eller till kaffet efter maten, det spelar ingen roll när under denna magiska dag man väljer att servera bröllopstårtan så skall den stjäla showen för en sekund.

Jag arbetar med dom bästa råvarorna och gör allt själva för att ni ska få en smakupplevelse utöver det vanliga. Inga kemikalier eller konstigheter bara god smak.

Cia heter jag som gör alla tårtor och har arbetat med detta i 10 år och var dessförinnan kock vilket hjälpt mycket i utvecklingen av framförallt smak. Utöver smaken finns mycket intresse för utseende och många av blommorna som finns på tårtan kommer från min egen trädgård och likaså både hallon och rabarber och björnbär.