Hannes Nilsson

Jag heter Hannes Nilsson och är 24 år gammal. Mitt stora intresse har alltid varit, och kommer alltid att vara musiken. 2010 sjöng jag på mitt första dop, och det skulle bli startskottet för ett uppdrag som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. I skrivande stund har jag sjungit på över 300 dop, bröllop och begravningar. De senaste åren har jag i snitt genomfört ungefär 40-50 dop, bröllop, begravningar men även andra musikevenemang. Det är en stor del av mitt liv, att få vara en viktig del av till exempel ett bröllop. Det är en enorm lyx att få åka runt i Skånes alla kyrkor och sjunga och förverkliga er dröm om en fantastisk ceremoni.
När vi börjar planera musiken på just er ceremoni brukar jag alltid låta brudparet välja helt valfria låtar. Det är egentligen ganska galet och vågat, att ge sig på vilken genre som helst och nästan vilken låt som helst på ett bröllop – men det har ju gjort att jag har fått sjunga allt från klassiska bröllopslåtar, till melodifestivalvinnare. Den gemensamma nämnaren är dock att det alltid blir ett vinnande koncept att ta en låt, och förvandla den till en lugn ballad. Texterna som plötsligt lyfts fram har så många gånger gett människor en riktig “aha-upplevelse” och det blir ett minnesvärt ögonblick för både mig och er som brudpar.
Förutom dop, bröllop och begravningar syns och hörs jag på diverse konserter och evenemang runt om i Skåne. Jag är också skådespelare sedan 10 år tillbaka på Sommarteatern i Ystad, där vi varje sommar spelar en familjemusikal.
Om ni önskar att integrera musik på ett meningsfullt sätt i er ceremoni, tveka inte att kontakta mig. Jag lovar att göra mitt yttersta för att uppfylla era önskemål!
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user brolloposterlen.se.